Rejser

På siden Backpacker on a budget – en guide, har jeg samlet noget af det, som jeg har glæde af, når jeg rejser på egen hånd. Tag det, du kan bruge af det!

I april 2018 har jeg rejst rundt i Portugal og Spanien i tre uger. Jeg skulle lige selv have genopfrisket, hvordan jeg skulle gribe det an efter nogle års pause – og der havde jeg stor glæde af forskellige rejseblogs, som samlet lærte mig en masse om at være solo-rejsende kvinde i moden alder. De fleste var på engelsk, så derfor får du her mit bidrag på dansk.

Som mange andre har jeg både været på interrail og rejst rundt på tommelfingeren i Europa som ung. Men det var i 2009, at jeg kom i gang som voksen backpacker. Fire uger i Spanien og Portugal, hvor jeg boede på hostels og mødte spændende folk fra hele verden. Året efter koncentrerede jeg mig om Andalusien, men besøgte også Gibraltar. Og så det sydligste punkt i Europa, spanske Tarifa.

Senere har jeg rejst i Indien – fra New Delhi til Ladakh – med Viktors Farmor, backpacket i Kina, været i Irland og på Arran Islands og endelig en tur på Færøerne.